FRIMA postaje RATIONAL!
“VarioCooking Center® je napravljen u veličinama i verzijama za svaku kuhinju”

Profesionalni kuvar na manjem prostoru može lako da se posveti svim kulinarskim tajnama.


 

RATIONAL sa novim VarioCooking Center®-om predstavlja novu svetsku senzaciju: to je pravo kuvanje u novom svetu kuvarstva

 

Široka primenjljivost i fleksibilonost višenamenskih kipera na manjem prostoru sa najvećom mogućom brzinom. Ova dugo očekivana mogućnost profesionalnih kuvara sada je postala stvarnost. Sa novim VarioCooking Center®-om Rational nudi potpuno novi i revolucionarni concept za profesionalne kuhinje. Kuvar se oslobađa stresa i rutinskog rada i u centar rada stavlja kreativnost i zadovoljne goste. Bezbroj zadataka i odgovornosti u isto vreme donosi i mogucnosti za greške. Svi ovi razlozi se odražavaju na kvalitet hrane. Kreativnost i pažnja na odlučujuće detalje u većini slučajeva može biti ograničena zbog tehničkih neispravnosti tradicionalne opreme i aparata.Kuvar ne radi ono što želi, već samo ono što je moguće.

Ti dani su sada prošlost uz VarioCookingCenter kuvanje će ponovo biti raznovrsno, kreativno,jednostavno i 50% brže.U modernim profesionalnim kuhinjama multifunkcionalni VarioCookingCenter može lako da smanji prostor za kotao,kipper,fritezu,ekspres lonac, šerpe i lonce.

Kraće vreme zagrevanja,pripreme hrane,hlađenja, paralelna priprema hrane bez prenošenja mirisa i ukusa sa jedne na drugu, čišćenje u nekoliko sekundi i jednostavnost VarioCooking Center®-a oslobađa kuvara svakodnevne rutine.

 

 

Kuvar je dobio vreme za pripremu svoje hrane

 

VarioBoost® System – jednostavno brže

VarioBoost® je potpuno novi system za prenos toplote. S tim sistemom prenosa temperature VarioCookingCenter ima dovoljno rezervi za fleksibilnu upotrebu i omogućava 50% brže pripremanje hrane čak i u velikim količinama.pored toga on isporučuje onoliko energije koliko je potrebna za određenu količinu hrane.


VarioCooking Control® – Izbaberite hranu koja je završena!


Normalno podešavanje temperature, vremena i kontinuirano praćenje je sada potpuno nepotrebno.Kroz prikaz simbola izaberite vrstu namirnica koju želite da pripremate. VarioCooking Control® samostalno prepoznaje specifičnosti proizvoda,veličinu i količinu punjenja. Vrema pripreme se automatski određuje i stalno se prilagođava hrani. VarioCooking Center® je veoma lak za upotrebu, samo izaberemo vrstu hrane ,pritisnemo dugme i kraj.

 

Visoka upotrebljivost na manjem prostoru


VarioCooking Center® u svakoj profesionalnoj kuhinji može lako da nadomesti 50% svih tradicionalnih aparata kao što su ekspres lonci, kotlovi, friteze, lonci i tiganje.


Sočno meso i blago pečena riba do 60% brže


Sa Vario Boost® sistemom VarioCooking Center® pruža u samo nekoliko sekundi svoju punu snagu grejanja u tiganju. Kapacitet tiganja je zbog toga do 40% veća od kapaciteta klasičnog konvekcionalnog tiganja. VarioCooking Control® nadgleda pripremu hrane i na kraju pripreme upozorava, kada može da se okrene hrana, ili uzme iz tiganja. Uz sve ovo kuvar štedi do 60% svog vremena.. 


Potpuno pripremljena kuvana hrana ili fritirani prilozi bez nadzora i 50% brže


Pri kuvanju povrća i rezanaca i pri fritiranju priloga usled dugotrajne pripreme velike količine sukcesije, puno vremena je potrebno za zagrevanje i mešanje uz nadzor, tako da je vreme pripreme produženo. Stres i težak fizički rad su sastavni deo tog procesa.Sve je to postalo jednostavnije zahvaljujući VarioCooking Center®-a. Vodu u posudu ubacuje samo pritiskom na dugme i da je do jedan litar tačno. Korpe za kuvanje i fritiranje automatski spušta i podiže iz vode ili ulja na početku i na kraju procesa. Potpune rezultate ostvaruje pri pripremi testenina, knedli i fritiranih proizvoda i to u velikim količinama.

 

Mleko i ostali osetljivi proizvodi - priprema bez straha


Kuvaru je rešen problem. Mogućnost preciznih podešavanja temperature i ravnomerne raspodele po dnu šerpe u VarioCooking Center®-u je obezbeđen optimalan prenos toplote na proizvod. Prevelika kontrola kuvanja, stalno mešanje i strah, da će nam mlečni proizvodi i jaja preneti ukus jedno na drugo su prošlost.


Sa VarioCooking Center®-om profesionalni kuvar na manjem prostoru može lako da se posveti svim kulinarskim tajnama. Raznolikosti i mogućnosti upotrebe su skoro bez ograničenja, pored toga upravljanje VarioCooking Center®-om je lako kao dečja igra.VarioCooking Center® je napravljen u veličinama i verzijama za svaku kuhinju
VarioCooking Center 112 – 2 x 14 litara tiganj, od 50 obroka na dan
VarioCooking Center MULTIFICIENCY® 112T - 2 x 14 litara tiganj, od 30 obroka na dan
VarioCooking Center MULTIFICIENCY® 112L - 2 x 25 litara tiganj, od 50 do 100 obroka na dan  
VarioCooking Center 211 – 100 litara tiganj, od 100 obroka na dan
VarioCooking Center 311 – 150 litara tiganj, od 200 obroka na dan

 

Pogledajte video prezentaciju VarioCooking Center®-a

 

 

 

Upit