“ConnectedCooking. Osnažite svoju kuhinju.”

Spremni za sledeći korak?

Učinite vašu kuhinju bržom, lakšom, bezbednijom.

Uvećajte potencijal vaših RATIONAL sistema za kuvanje uz ConnectedCooking, naše rešenje za upravljanje digitalnom kuhinjom: Ubacite programe za kuvanje, ažurirajte sistemski softver i zabeležite HACCP podatke. Da bi sve bilo lakše. Bez obzira gde se vaši sistemi za kuvanje nalaze.

 


Potrošnja energije.

Uvek pazite na izračunatu potrošnju energije za tekući mesec procesom kuvanja, konvektomatom ili restoranom. Transparentno, jasno i prilagodljivo sa novom kontrolnom tablom u ConnectedCooking-u.

Izmerite vreme otvaranja vrata.

Analizirajte koliko dugo traje vreme punjenja i da li nepotrebno otvaranje vrata dovodi do gubitka energije u kabini. Pogledajte koja potrošnja energija može da se uštedi efikasnim punjenjem.

 

 

 


 

 

Upravljanje receptima

Tako da su vaši standardi kvaliteta implementirani svuda.

 
Napravite i upravljajte svojim idejama za recepte digitalno ili budite inspirisani RATIONAL bibliotekom recepata. Jednostavno prenesite programe kuvanja na sve umrežene RATIONAL sisteme za kuvanje jednim klikom. U sekundama. Tako da možete proizvesti hranu do kvaliteta koji odredite u vašoj kuhinji. Bez obzira na mesto i veštine tima u kuhinji.

 

 

Rukovođenje

Uvek budite u toku o tome šta se dešava u kuhinji.

 
Budite u toku gde god se nalazili: kontrolna tabla uređaja, automatska ažuriranja softvera, prilagođeni ekrani i push obaveštenja u realnom vremenu pružaju informacije, omogućavaju transparentnost, upravljanje i osećaj sigurnosti.


 

 

Upravljanje higijenom

Bezbednost je uvek osigurana.

 
Jednostavno praćenje, upravljanje i dokumentovanje vaših HACCP podataka digitalno. Svi HACCP podaci mogu biti preuzeti sa samo jednim dodirom na ekran. Pored toga, status nege i status čišćenja mogu biti jasno prikazani, a mogu se kreirati i planovi čišćenja.

 

 

 

 

Prijavite se i počnite sada

Upotrebljavajte ConnectedCooking na vašem mobilnom telefonu ali i drugim uređajima. Preuzmite besplatnu aplikaciju ConnectedCooking za iOS i Android i daljinski pristupite kuvanju. 

 

Jednostavno dodajte svoje RATIONAL uređaje u ConnectedCooking i odmah uživajte u prednostima:

Upravljajte digitalnim programima za pripremu, automatski ažurirajte softver jedinice i dokumentujte HACCP podatke. Sve pritiskom na dugme. Sve u sekundama. 

 

  HACCP podataka Programi kuvanja Software ažuriranja Push poruke Servisni podaci LAN/
Ethernet
WLAN/
WiFi
Oddaljen dostop MyDisplay
iCombi Pro
iCombi Classic - - -
iVario 4 - -
SelfCookingCenter1 3
VarioCookingCenter2 3 - -

 

 ● kompatibilno ○ opciono – n kompatibilno
1 od datuma proizvodnje 03/2017
2 od datuma proizvodnje 07/2017
3 WiFi adapter se može kupiti kao dodatna oprema
4 Standardno na svim iVario Pro jedinicama, osim za model 2-XS

Upit