“Uvek smo Vam na raspolaganju.”

Trajna iskorišćenost. Mi smo uvek na Vašoj strani..


Svojim kompletnim servisom Vam pomažemo da od samog početka izvučete najviše koristi iz Vaše investicije - i to kroz ceo vek trajanja proizvoda.


Savetovanje i planiranje
Rado ćemo Vas posavetovati u pronalaženju rešenja kod specijalnih izazova u Vašoj kuhinji. Pored toga Vam stavljamo na raspolaganje besplatne predloge planiranja kod renoviranja ili nove gradnje kuhinje.


Probno postavljanje
Razgovarajte sa našim predstavništvom kako biste jednostavno probali RATIONAL SelfCookingCenter®. Jedan poziv je dovoljan.

Instaliranje
Uređaj SelfCookingCenter® se jednostavno instalira. Pored toga nudimo obimna rešenja za instaliranje u svim građevinskim uslovima. Naša gusta mreža RATIONAL servisnih partnera obezbeđuje brzo i stručno instaliranje.

Obuka na licu mesta
Nakon dogovora i prema potrebi jedan od naših majstora kuvara sprovodi individualnu obuku direktno u Vašoj kuhinji.


Academy RATIONAL
Iskoristite seminare specijalno namenjene za Vaše potrebe i postanite pod vođstvom iskusnih RATIONAL kuvara, profesionalac za SelfCookingCenter®.

Chef Line®
Kolegijalna pomoć od kuvara za kuvara. Kod svih nedoumica u vezi primene možete se obratiti 365 dana u godini našim iskusnim RATIONAL kuvarima. U ličnom razgovoru dobićete brzo i jednostavno stručne i isprobane savete, koji su Vam potrebni.

ClubRATIONAL
Budite u toku, posetite jedinstveni portal znanja i komunikacije širom branše
uz mnoštvo uzbudljivih i korisnih usluga, i podelite sa drugim kolegama
znanje i iskustvo iz prve ruke. S besplatnom uslugom ažuriranja za Vaš
SelfCookingCenter®.

RATIONAL partnera za servisiranje
Uvek u blizini, uvek tu za Vas. Gusta mreža kvalifikovanih i angažovanih RATIONAL partnera za servisiranje pruža pouzdanu brzu pomoć kod svih tehničkih problema uključujući garantovano snabdevanje rezervnim delovima, tehnička telefonska linija i služba za rad preko vikenda u slučaju potrebe.

Povraćaj i recikliranje
Kraj, koji nije kraj. Već smo na početku napomenuli da SelfCookingCenter® obuhvata sve aspekte efikasnosti resursa, a to znači i sposobnost recikliranja naših starih uređaja, koja besplatno preuzimamo kod Vas i odvozimo do pogona za recikliranje. Istinski kraj zapravo nije u pitanju, jer naročito veći broj naših klijenata jednostavno predaju stare uređaje nakon više godina, da bi sebi nabavili novi.

 

 

 

Upit