1.  iCombiPro®
  2. iCombiClassic®
  3.  Dodatna oprema

RATIONAL – Preduzeće kuvara.

Mi nudimo ljudima, koji pripremaju termički obrađenu hranu u velikim i industrijskim kuhinjama, najveću moguću iskorišćenost.


 

Parokonvekcijska pećnica iCombi Pro®

Parokonvekcijska pećnica iCombiClassic®

 

 

 

Najveća moguća korist za naše Kupce

Najveća moguća korist za naše Kupce: To je cilj koji imamo već 50 godina. Sve je počelo pronalaskom prve parno konvekcijske pećnice (konvektomata) koji je revolucionirao termičku obradu namirnica. Od tada se rukovodimo isključivo željama i potrebama naših Korisnika. Tako smo u mogućnosti da Vaše probleme na najbolji način - bolje od drugih - rešimo.

Za nas se podrazumeva da se naše znanje ne odnosi samo na konstruisanje parno konvekcijskih peći (konvektomata) i univerzalnih kipera, nego i na inovacije koje rešavaju probleme kuvara. I upravo tu se pokazuje naš razvojni rad za koji fizičari, inženjeri, nutricionisti i kuvari godišnje potroše oko 25 tona životnih namirnica kako bi dalje unapredili inovacije i proširili mogućnosti primene uređaja za naše Korisnike.

Termička priprema hrane ima mnogo zajedničkog sa veštinom inženjerstva i dijetetikom i - pre svega: s kuvarskom veštinom. Zbog toga nismo samo preduzeće za kuvare, nego smo sa preko 250 glavnih kuvara i preduzeće kuvara. Na kraju, naše znanje se ne odnosi samo na konstruisanje uređaja, nego i na inovacije koje rešavaju probleme.

Pre svega razmišljamo o koristima i o zadovoljstvu naših korisnika i njihovih gostiju. Upravo zbog toga se svakodnevno bavimo sa važnim detaljima koji se odnose na sve u vezi kuvanja. Na primer, kako pripremiti jednostavno i izuzetno kvalitetno jelo uz visoku efikasnost. To nas je dovelo do toga da smo vodećiu tehnologijama i na tržištu.

 

Naše obećanje Kupcima

Potvrđujemo Vam , da je vaša odluka o kupovini ispravna zbog:

Princip trajnosti
Kompletan početak počinje u razvoju proizvoda. Zajedno sa univerzitetima istražujemo inovativna rešenja kako bismo potrošnju resursa sveli na najmanju moguću meru. Zatim se nastavlja u našoj proizvodnji koja je sertifikovana za zaštitu životne sredine, i koja sama važi kao posebna izvozna logistika u očuvanju resursa, kao i za povlačenje i recikliranje naših starih parokonvekcijskih peći i univerzalnih kipera. I to tako što nova dimenzija kapaciteta sama po sebi kod velikih količina uvek garantuje isti najbolji kvalitet, i na taj način smanjuje otpad i upotrebu sirovina. Ili tako što sa našim uređajima kao prvo štedite veći deo potrošnje energije, vode i vremena posredstvom optimalnog korišćenja uređaja.

Proverenog kvaliteta proizvoda
Proizvodi RATIONAL su otporni, kvalitetno proizvedeni i obrađeni u fabrici u Nemačkoj. Važno je da se konačna izrada radi po principu „jedan čovek – jedan uređaj“. Svaki zaposleni u delu montaže preuzima odgovornost za kvalitet proizvoda koji je sastavio. Na kraju lično, svojim imenom navedenim na tipskoj ploči, preuzima odgovornost za kvalitet proizvedenog uređaja. Saradnja sa našim sistemskim dobavljačima je temeljena na bazi visokih standarda kvaliteta. Mi se neprestano trudimo da poboljšamo pouzdanost i dugotrajnost svojih proizvoda. Kvalitet naših proizvoda kao i postupak izrade je pod stalnim nadzorom međunarodno priznatih instituta.


Naša servisna mreža
Mreža demonstracionih kuhinja u kojim se održavaju redovne prezentacije, omogućava da se lako uverite u kvalitet , mogućnost upotrebe, odličnu ekonomičnost i lako upravljanje parno konvekcijskih pećnica i univerzalnih kipera. I nakon kupovine uređaja mi vam nudimo opširan paket usluga. Jedna od usluga podrške koje nudimo je i profesionalna obuka za rukovanje uređajem. Pored toga imamo i gustu mrežu servisnih službi širom sveta. SERVISNI PARTNERI RATIONAL-a, 80 % zadataka rešavaju još istog dana . Ovaj inovativni servisni koncept zahteva visok nivo međusektorskog servisnog upravljanja. Zahtev koje smo sebi postavili nije samo osiguranje kvaliteta proizvoda nego i da naši korisnici svaki dan iznova budu zadovoljni.

 Upit