1.  iCombiPro®
  2. iCombiClassic®
  3.  Dodatna oprema

“iCombiClassic® i iCombiPro®”

Dodatna oprema RATIONAL – perfektna dopuna.


Originalni RATIONAL pribor je specijalno usaglašen sa uređajema iCombiClassic® i iCombiPro®. Pribor poseduje najveću izdržljivost i na taj način je najbolje pogodan za svakodnevne, teške radove u profesionalnoj kuhinji. Specijalne primene, kao što je priprema prethodno prženih proizvoda, pečeni pilići i patki, kao i pečenje celih jagnjića ili prasića, uspevaju isto kao šnicle bez stalnog okretanja.

Flyer dodatna oprema (.pdf)  »


 

Standardne posude i rešetke roštilja
RATIONAL posude od nerđajućeg čelika i rešetke roštilja su na raspolaganju u veličinama 2/1, 1/1, 1/2 i 1/3 standarda u gastronomiji (GN). Za odlične rezultate pečenja imate na raspolaganju posude od emajliranog granita kao i plehove za pečenje od aluminijuma sa slojem protiv lepljenja u gastronomskom i pekarskom standardu. Za tipične primene pečenje preporučujemo Vam takođe u istim standardima perforirani pleh za pečenje sa slojem teflona.RATIONAL kalupi
Pomoću visoko fleksibilnog materijala potpuno se sprečava lepljenje. Kalupi su takođe pogodni za pečenje voćnih torti, puding od usitnjenog hleba, različite dezerte, poširana jaja i mnogo više.RATIONAL CombiGrill®-rešetka
Pomoću CombiGrill®-rešetke dobijate perfektnu šaru roštilja na kratko pečenom mesu, ribi i povrću. CombiGrill®-rešetka je ekstremno izdržljiva i dugovečna. 3 slojni TriLax® premaza pomaže u dobijanju rumene boje i otporan je na toplotu i ljuštenje.RATIONAL ploča za roštiljanje i pice
Pomoću ploče za roštiljanje i pice možete pripremiti sve vrste pice, pite i vatrene tartee. Pomoću istaknute sposobnosti provođenja toplote postiže se optimalan kvalitet. Poleđina se može upotrebiti za roštiljanje povrća, šnicle ili ribe – i to sa perfektnom šarom roštilja.


RATIONAL CombiFry®
200 porcije pomfrita za samo 15 minuta bez masnoće. Pomoću patentiranog pribora CombiFry® je tek sada moguće pripremiti velike količine delimično predpripremljenih proizvoda. Troškovi za nabavku, skladištenje kao i odlaganje masnoće potpuno nestaju.


Rešetke za piliće i patke Superspike
Uspravni raspored pilića i patki obezbeđuje posebno sočno belo meso kao i hrskavu kožicu sa ravnomernom rumenom bojom.


Pribor Multibaker
Pribor Multibaker je pogodan za pripremanje velike količine jaja na oko, omleta, jela od krompira i tortilja. Lepljenje namirnica se sprečava pomoću specijalnog sloja od teflona.

Finishing®-sistem za bankete
Finishing®-sistem se sastoji od kolica i termopokrivača . U kolicima mogu stati do 120 tanjira s maksimalnim prečnikom od 31 cm za Finishing® .
Pomoću RATIONAL Thermocover možete premostiti vreme stajanja između Finishing® i serviranja do 20 minuta.


 

UltraVent®
Pomoću tehnologije kondenzacije UltraVent® se vezuju i odvode isparenja. Obimne mere za instaliranje odvodnih kanala nisu potrebne. Instaliranje je jednostavno i u svako doba moguće i kasnije. Nije potreban spoljni priključak.

UltraVent® Plus
Pored tehnologije kondenzacije UltraVent® , tehnologija UltraVent® Plus je opremljena sa specijalnom tehnikom filtriranja. Na taj način se sprečavaju isparenja kao i dosadni dim, koji nastaje kod roštiljanja i pečenja. RATIONALuređaji se tako mogu instalirati i na kritičnim mestima, kao na primer u prodajnom prostoru.
 

RATIONAL Sredstvo za pranje i skidanje masnoće
Samo orginal Rational sredstva su testirana i optimirana za čišćenje pećnice. Sredstvo Gril za skidanje masnoće efikasno čisti i ugorelenaslage koje nastaju na temperaturama preko 200 C.


 

Upit